Udestue

Udestue på special mål i aluminium

Udestue i aluminium med nyeste teknologi

Udestue i aluminium til din bolig med den nyeste teknologi på markedet. Open Sky systemet har et skjult og utrolig smart afvandingssystem, som sørger for at lede regnvand og nedfalden sne væk fra taget på din udestue.

Kontroller din udestue fra din smartphone

Du har mulighed for at kontrollere tagets hældning fra din smartphone, hvis du ønsker at afskærme for solen eller lukke udestuen til, hvis det bliver for koldt eller begynder at regne eller sne.

Du kan få løsningen med og uden termoglas i alle tykkelser. Det er også muligt at tilvælge SMART GLAS, hvor du kan styre om glasset skal være gennemsigtigt eller matteret i din udestue. 

Udestue på special mål

Vores udestuer produceres på special mål i aluminium. Vi har også mulighed for, at lave udestuer i træ og stål. Vi anbefaler dog altid aluminium i forhold til prisen og holdbarheden, da det klart er at foretrække og har flest fordele i forhold til investeringen i en udestue til din bolig.

3D tegning af udestue

Uanset dine ønsker om mål og design, så kan vi finde en udestue der passer til det du leder efter. Vi har mere end 10 års erfaring med design og arbejde i glas og metal. Du kan finde tryghed i vores ekspertise. Vi gennemgår det hele med dig, så du forstår det og tegner alle løsninger i 3D inden produktion, så du er helt med på design og det endelige resultat.

 

Montering af udestue

Vores løsninger skal være overskuelige og derfor klarer vi alt fra opmåling til tegning og endelig montering af din udestue. Du skal ikke til at gætte dig frem til mål, materialer, placering af døre og en masse andet. Vi tegner det hele for dig og giver dig de nemme valgmuligheder.

Udestue i aluminium

Med en udestue i aluminium får du den mest anbefalede løsning fra vores side. Aluminium er meget holdbart og kan klare store temperaturudsving uden, at vride eller give sig for meget i materialet. Det vejer ikke unødigt og lever op til alle behov omkring en udestue hvad angår den måde udestuen bruges på, men også prisniveauet for udestuen.

boliga
udestue-opensky-glas udestue-udestue aluminium-udestue special mål
udestue-opensky-glas udestue-udestue aluminium-udestue special mål
udestue-havestue-udestuer-aluminium udestue-alu udestue
udestue-opensky-glas udestue-udestue aluminium-udestue special mål
udestue-opensky-glas udestue-udestue aluminium-udestue special mål
udestue-havestue-alu udestue-new yorker udestue-udestuer

TRUSTPILOT

Udendørs skydedøre

Se mere om vores skydedørssystemer til udendørs brug. Skydedøre på op til 1000 kilo.

New Yorker Væg

Læs mere om New Yorker vægge eller beregn prisen ved, at indtaste dine mål og vælge dine ønsker.

Vinrum

Læs mere om vores håndlavede vinrum, som vi tilpasses unikt til hver eneste af vores kunder.

SMART GLAS

Skift mellem matteret og klart glas ved klik på fjernbetjening eller vægkontakt. Fåes til alle miljøer.

Trappe

Læs mere om vores unikke ståltrapper, som vi altid tilpasser ud fra vores kundes ønsker.

Mødelokale

Vi har lavet flere kontorer og mødelokaler for erhvervskunder. Se vores referencer og se flere billeder.

Udestuer i aluminium til fair priser

Udestue i aluminium er en populær og moderne løsning til at udvide boligarealet og skabe mere plads og lys i hjemmet. En udestue giver dig mulighed for at nyde din have eller terrasse året rundt, uanset vejret udenfor. Aluminium er et materiale, der er velegnet til udestuer, da det er både let og stærkt, hvilket gør det muligt at skabe store vinduespartier og åbne op for masser af naturligt lys.

En aluminium udestue er et holdbart valg, da materialet er modstandsdygtigt over for rust og vejrforholdene. Det kræver minimal vedligeholdelse og vil forblive pænt i mange år fremover. Derudover er aluminiums udestuer også meget energieffektive, da de kan isoleres effektivt, hvilket holder varmen inde i rummet og giver en lavere varmeregning.

Hvad koster en udestue?

Prisen på en udestue i aluminium afhænger af om den skal være på specialmål og tilpasses tæt på boligen, eller om den er fritstående og der er mulighed for bedre justering ved endelig montering. Dernæst er materialevalget en vigtig faktor. Vi anbefaler helt klart aluminium til udestuer, da det isolerede bedst og er et hårdt materiale, som samtidig kan genanvendes 100% en dag i fremtiden. Der er mange forskellige designmuligheder, når det kommer til udestuer i aluminium. De kan være moderne og minimalistiske eller mere traditionelle i stil. Udestuerne kan også tilpasses til individuelle behov og ønsker, såsom størrelse, antal døre og vinduer, valg af farver og meget mere.

Aluminium udestuer er også et miljøvenligt valg, da aluminium kan genanvendes i stor stil, og dermed er det en bæredygtig løsning. Dette gør det til et godt valg for miljøbevidste boligejere, der ønsker en holdbar og langvarig løsning.

Uanset om du ønsker at skabe mere plads, bringe mere lys ind i dit hjem, eller ønsker at nyde naturen fra en komfortabel position indendørs, så er en udestue i aluminium en perfekt løsning til at udvide og forbedre din bolig.

reference-lægeklinik glasvæg
home-glasvaeg
jbl murer og tømrerfirma
miinto
dining six-glasvaeg
damgaard ingeniører-glasvaeg
nordic it rental-glasvaeg
bunker one-reference
reference-lægeklinik glasvæg

Skal vi tage en snak?

Google anmeldelser
4.9
×
27 19 14 19
Galleri