Mødelokale

Mødelokale fra Glasvaeg.dk

Mange virksomheder benytter sig af kontorfællesskaber, hvor flere afdelinger er samlet i ét stort lokale. Det giver en god atmosfære, men det kan også give anledning til et lydniveau, der er over det, man ønsker at holde et kundemøde i. Løsningen er et mødelokale fra Glasvaeg.dk.

Glasvægge som rammer til mødelokale

Nogle virksomheder opsætter gipsvægge, når der skal bygges et nyt mødelokale, men desværre kan disse ødelægge kontorets lysindfald. Derudover kan det givet et manglende overblik og er med til at fjerne den atmosfære, der ellers er på kontoret.

new yorker væg-newyorkervæg-new yorker glasvæg-glasvaeg-new yorker dør-mødelokale
new yorker væg-newyorkervæg-new yorker glasvæg-glasvaeg-new yorker dør-mødelokale
erhverv-mødelokale-glasvæg ervherv-glasvæg-new yorkervæg-møderum-nyt kontor
mødelokale

Vi leverer alle typer glas og farver

Det er også en mulighed at sætte tonede ruder i glasvæggene, og uanset, om du ønsker store eller små ruder eller har bestemte farveønsker til pulverlakeringen, kan dette aftales. Kun fantasien sætter grænser for, hvad der er muligt.  Alle ordre laves på bestilling og er tilpasset netop dit behov.

Mødelokale tilpasset jeres behov

Vores mødelokaler er tilpasset den enkelte virksomheds behov og tager højde for, hvad lokalet skal bruges til. Støjdæmpning er naturligvis en af de funktioner, vi vægter højest i produktionen af et mødelokale til en virksomhed. Sekundært, men mindst lige så vigtigt, gør vi selvfølgelig alt for, at mødelokalet samtidig ser strålende og indbydende ud.

Vi er specialister i mødelokaler til erhverv

Vi har længe hjulpet virksomheder med at designe de perfekte mødelokaler til deres kontorer, for at give dem mulighed for at kunne holde et kundemøde i ro og fred. Med et mødelokale fra Glasvaeg.dk får du et fantastisk rum, der er lydisoleret, og som afskærmer mødet fra resten af virksomhedens baggrundsstøj.

Har vi vakt din interresse?

Så kontakt os på 27 19 14 19 eller gå til kontakt os for, at indhente et tilbud. Vi svarer hurtigt tilbage. Du kan også følge med på Instagram og Facebook.

Google anmeldelser
4.9
×
27 19 14 19
Galleri