New Yorker Væg

New Yorker Væg der skaber kontrast

Det industrielle look med et simpelt og funktionelt design har de seneste år vundet stærkt frem. En New Yorker væg giver et eksklusivt udtryk og et hav af muligheder til både virksomheder og private. Det handler om et råt look, der giver den perfekte kontrast til resten af rummet.

Specialister i New Yorker Vægge

Hos Glasvaeg.dk har vi specialiseret os i at lave New Yorker vægge, som er 100% skræddersyede til vores kunder, og dermed tilpasset præcist det behov, der skal dækkes. Vi har lavet mange New Yorker vægge og rådgiver derfor gerne, så vi sammen kan finde den perfekte løsning til jer.

Industrielt touch til indretningen

Med en specialdesignet New Yorker væg tilføres et industrielt touch til indretningen, og det giver mulighed for at skabe noget helt unikt. Vi har opsat hundredevis af glasvægge og ser frem til, at hjælpe dig med den rigtige løsning.

Støjdæmpende og flot løsning

Selv i et større rum, kan en New Yorker væg opstilles, så den giver en støjdæmpende effekt og skaber de rigtige rammer i et ethvert rum. New Yorker vægge skaber en super kontrast til alle typer af boliger. Hold dig ikke tilbage, men kontakt os i dag og hør om mulighederne.

Virksomhed og New Yorker vægge

For virksomheder bliver vores New Yorker-vægge gradvist mere efterspurgte. Her benyttes væggene til at skabe det stilfulde og kvalitetssikre førstehåndsindtryk til virksomhedens kunder, hvor lysindfald og atmosfæren er med til at skabe rammerne om et produkt, så det ses i dets rette element.

Pulverlakering og fugtbehandling

Pulverlakering og fugtbehandling sørger for, at levetiden på vores produkter ikke sænkes, selvom de udsættes for fugtpåvirkning. Mange leverandører gør ikke opmærksomhed på denne del og det er alfa-omega, at New Yorker væggen behandles ved brug i fugtige områder.

New Yorker Vægge til showroom

New Yorker væggene giver jer en mulighed for at give en elegant fremvisning af jeres produkt samtidig med, at de rent praktisk kan bruges til at opdele forskellige kollektioner af jeres showroom eller mødelokale uden, at kunden mister overblik, eller at I må gå på kompromis med lysindfald.

New Yorker Væg til kontorfællesskab

Udover at kunne præsentere produkter bedre, bruges New Yorker vægge også i kontorfællesskaber, hvor lyset og luftigheden giver en mere åben arbejdsplads, et mere behageligt arbejdsmiljø og ultimativt mere produktive medarbejdere.

reference-lægeklinik glasvæg
home-glasvaeg
jbl murer og tømrerfirma
Elite Group
dining six-glasvaeg
damgaard ingeniører-glasvaeg
nordic it rental-glasvaeg
bunker one-reference
reference-lægeklinik glasvæg

Skræddersyet New Yorker Væg

Uanset om I ønsker små eller store ruder, dobbelt- eller enkeltdør eller en helt anden design idé. Så går vi langt for at skabe netop det, I leder efter. Med en New Yorker væg er mulighederne uendelige, og det er kun fantasien, der sætter grænser.

Skitsering og præcis opmåling

Vælger du at arbejde videre med os, så udformer vi de endelige produktskitser, og vores smede vil komme ud og måle præcist op, inden produktionen påbegyndes. Så snart vi har New Yorker-væggen klar, sørger vi yderligere for både levering og montering hos dig.

Vi har hjulpet mange private kunder

Vi har hjulpet mange private kunder med vores skræddersyede produkter. En New Yorker væg i dit hjem kan bruges til mange ting, herunder en eksklusiv rumopdeling, hvor det rå udtryk kan være en perfekt kontrast til resten af din indretning eller være en del af et gennemført industrielt look. Du kan se billeder på Instagram eller Facebook.

New Yorker Væg der holder en livstid

En New Yorker væg fra Glasvaeg.dk er produceret specielt til dig. Produceres i stål, som kan pulverlakeres i et utal af farver, så den passer perfekt til resten af din indretning. Du er garanteret et uopslideligt produkt, du kan have glæde af i en livstid.

New Yorker Væg med støjdæmpning

New Yorker væggen er yderst brugbar til støjdæmpning. Vores kunder har brugt dem til at afskærme stuen fra den gang, hvori børneværelserne er. Det er en let og elegant måde at dæmpe støj, uden visuelt at lukke fuldstændig af, som en gipsvæg eller betonvæg ville gøre det.

Vi har hjulpet mange erhvervskunder

Vi har hjulpet mange virksomheder med løsninger til både kontorer, mødelokaler og showrooms. Hos Glasvaeg.dk leverer vi løsninger af høj kvalitet og vores erhvervskunder vil alle anbefale os til andre. Industriet look med en fantastisk kontrast. Du kan læse flere af vores anmeldelser på Google og Trustpilot.

HVAD KOSTER EN NEW YORKER VÆG?

27 19 14 19
Beregn pris