New Yorker Væg

N

Pulverlakering

N

Alle typer glas

N

Special mål produktion

N

3D tegning og opmåling

Indtast ønskede højde på glasvæg.
Indtast ønskede bredde på glasvæg.
Vælg eller fravælg dørtype.
Vælg ønskede dørhåndtag. Prisen er pr. sæt.
Total kr.

Hvis du ønsker en løsning med dør, så skal du indtaste højde og bredde mål og tilvælge dørtypen for, at få den korrekte pris. Skriv målene ind i centimeter uden komma for, at beregne prisen på din løsning. Prisen er vist inklusiv moms, men uden montering.

Prisen inkluderer

Pulverlakering
3D tegning
Hærdet sikkerhedsglas
Laseropmåling

New Yorker Væg på special mål

Få en New Yorker væg til din bolig, som er unikt tilpasset ud fra din stil boligs stil og indretning. Skråvægge, fugtige områder, eller snævre hjørner er ingen hindring. Vi producerer alle vores New Yorker vægge på vores eget danske værksted og derfor kan vi hurtigt og effektivt lave det for dig.

Vi klarer alt fra laseropmåling til montering

Vi har mange års erfaring og vil rådgive dig til det bedste valg. Vi sikrer at målene er korrekt, producerer en 3D tegning af løsningen inden vi begynder produktion og klarer monteringen, så du ikke behøver at tænke på andet end at nyde din nye New Yorker væg.

Lysindfald, kontrast og åbenhed med New Yorker væg

New Yorker væggen giver dig en lang række fordele kontra en gips eller betonvæg. Du får lysindfald, åbenhed i boligen, væggen fjerner unødig støj. Vi har mulighed for at lave en New Yorker væg alle steder i din bolig. Vi har alle typer glas og kan lave designet i den stil, som du ønsker det.

Hvad koster en New Yorker væg?

Prisen på en New Yorker væg udregnes ud fra kvadratmeter, håndtag, glas, døre og lakering. Ønsker du at beregne prisen på din New Yorker væg? kan du bruge vores prisberegner ved at indtaste mål og vælge dine ønsker i forhold til dørtype, håndtag, lakering og størrelse.

New Yorker Enkeltdør

enkeltdør-new yorker glasvæg-new yorker glasdør-glasvaeg

New Yorker Dobbeltdør

new yorker glasvæg-new yorker væg-new yorker dobbeltdør-new yorker væg franske døre-franske døre-custom made new yorker væg

New Yorker Skydedør

new yorker skydedør-new yorker væg skydedør-new yorker glas skydedør-glasvaeg

Hvad koster en New Yorker Væg?

De seneste år er glasvægge og lignende designmæssige løsninger steget i popularitet. Med mange udbydere på markedet, kan det som forbruger være svært at vælge den rigtige leverandør.

 

Hos Glasvaeg.dk vil vi gerne give dig indsigt i prissætningen bag vores løsninger. Du kan derfor beregne din New yorker væg pris i beregneren ved, at indtaste dine mål og vælge dine ønsker.

 

Konkurrencen i branchen kan vanskeliggøre det at gennemskue prisen på en glasvæg. Priserne svinger fra udbyder til udbyder – blandt andet fordi der selvsagt er forskel på skræddersyet håndværk og delvise gør-det-selv-løsninger. Se blandt andet vores anmeldelser på Trustpilot.

 

Fortæl om dine behov og få en pris

Fortæl om dine behov og få en nøjagtig pris. Mulighederne er uendelige, når new yorker vægge bruges som en designmæssig finesse i boligindretninger. Af samme årsag er det vigtigt, at man som forbruger ved, hvilke behov en glasvæg skal opfylde.

Hvilke behov skal din New Yorker Væg opfylde?

Inden du vælger din glasvæg, kan det godt betale sig at gøre sig klart, hvad din glasvæg skal kunne. Ønsker du for eksempel at skabe et bedre naturligt lysindfald i et rum, skal du måske undgå farvet glas.

 

Farvet glas i en skillevæg kan ende med at blive en hel kunstnerisk mosaik.

Vi har utallige valgmuligheder i form af lakering, så din glasvæg kan få det helt rigtige look og den rigtige farve til din bolig.

 

En glasvæg til badeværelset skal måske til gengæld have matteret glas og rammen skal naturligvis være rustfri så den kan modstå gentagen vandpåvirkning. Vi sørger altid for, at pulverlakere løsninger i fugtige områder. Følg os på Facebook eller Instagram.

 

Beregn din New Yorker væg pris

Når du skal beregne prisen på din New Yorker væg, så er det vigtigt at ud måler korrekt. Når du har målt op, så kan du indtaste bredde og mål i beregneren og vælge dine ønsker og så får du prisen med det samme.

Beregn din New yorker væg pris i beregneren herover.

new yorker glasvæg-new yorker væg-new yorker dobbeltdør-new yorker væg franske døre-franske døre-custom made new yorker væg
ståltrappe-glasvæg-glasvaeg
new yorker væg-newyorkervæg-glasvæg-new yorker dør-new yorker glasvæg
new yorker glasvæg-new yorker væg-new yorker dobbeltdør-new yorker væg franske døre-franske døre-custom made new yorker væg
new yorker væg-newyorkervæg-new yorker glasvæg-new yorker dør
new yorker væg-newyorkervæg-new yorker væg-glasvæg-mødelokale-stål trappe-stål gelænder

Korrekt opmåling af New Yorker Væg

Er du ikke super ferm med en målestok, kan det måske være en god idé, at få professionelle håndværkere på sagen. Hvis gulvet hælder bare en anelse eller måske endda bølger.

 

Er der ikke taget højde for dette ved opmålingen, kan det i værste fald betyde at glasvæggen ikke kan komme ind på plads, og arbejdet kan være spildt. Vurder derfor altid, om besparelsen på selv at måle op, er det værd. Vi anbefaler altid, at lade os komme ud med laser opmålingsudstyr.

Hvilke parametre kan påvirke prisen?

Der er mange parametre, som leverandører af glasvægge skal tage højde for, når de laver et tilbud til dig. Prisen på en glasvæg afhænger således ligeså meget af håndværket og servicen som af materialerne i sig selv.

 

Jern og glas er ikke de dyreste materialer i denne verden. Godt håndværk er til gengæld noget, der i mange tilfælde godt kan betale sig at give nogle penge for. New Yorker Vægge består i høj grad af præcisionsarbejde, og det perfekte resultat er lavet ned til millimetermål.

Levering og montering af New Yorker Væg

Jern og hærdet glas kan gøre en glasvæg uhyre tung og svær at håndtere, og derfor skal der som regel mere end én mand til at bære den og stå for monteringen.

 

Det kan derfor være udslagsgivende for prisen, hvor og hvordan du bor. Især etagen har betydning for prisen, da der skal benyttes kran til at løfte glasvæggene i visse tilfælde. Kontakt os og få en nøjagtig pris på din ønskede løsning.

New Yorker Væg og dens funktion

Vigtigt er det også at vurdere, om det er nødvendigt for New Yorker Væggen og dens funktion, at der er monteret termoruder, eller om almindeligt glas er tilstrækkeligt.

 

Det er vigtigt, at gøre sig overvejelser om løsningen inden produktion. Alt sammen overvejelser du bør gøre dig, før du modtager et tilbud på en glasvæg – for en glasvæg, der ikke opfylder det behov, den var tiltænkt, kan ende med at være penge lige ud ad vinduet.

New Yorker Væg der skaber kontrast

Det industrielle look med et simpelt og funktionelt design har de seneste år vundet stærkt frem. En New Yorker væg giver et eksklusivt udtryk og et hav af muligheder til både virksomheder og private. Det handler om et råt look, der giver den perfekte kontrast til resten af rummet.

Specialister i New Yorker Vægge

Hos Glasvaeg.dk har vi specialiseret os i at lave New Yorker vægge, som er 100% skræddersyede til vores kunder, og dermed tilpasset præcist det behov, der skal dækkes. Vi har lavet mange New Yorker vægge og rådgiver derfor gerne, så vi sammen kan finde den perfekte løsning til jer.

New Yorker løsning med dobbeltdør til kunde i København. Se før og efter billederne her 👉

New Yorker løsning med dobbeltdør til kunde i København. Se før og efter billederne her 👉 ...

New yorker skydedørsløsning på special mål for kunde på Islands Brygge. Inklusiv opførelse af gipsvægge. Se før og efter billeder her ✅

#glasvaeg #skydedør #slidingdoor #smed #custommade #indretningsinspiration #newyorkervæg

New yorker skydedørsløsning på special mål for kunde på Islands Brygge. Inklusiv opførelse af gipsvægge. Se før og efter billeder her ✅

#glasvaeg #skydedør #slidingdoor #smed #custommade #indretningsinspiration #newyorkervæg
...

Udendørs skydedøre og glaspartier til hyggelig terrasse. Produceres på special mål ✅

#skydedør #udendørsskydedør #glasdør #specialmål #glasvæg #glasvaeg

Udendørs skydedøre og glaspartier til hyggelig terrasse. Produceres på special mål ✅

#skydedør #udendørsskydedør #glasdør #specialmål #glasvæg #glasvaeg
...

New yorker væg med enkeltdør, top parti og sideparti. 

#glasvæg #newyorkervæg #indretningsinspiration #indretning #stålvæg #danskdesign #custommade

New yorker væg med enkeltdør, top parti og sideparti.

#glasvæg #newyorkervæg #indretningsinspiration #indretning #stålvæg #danskdesign #custommade
...

reference-lægeklinik glasvæg
home-glasvaeg
jbl murer og tømrerfirma
Elite Group
dining six-glasvaeg
damgaard ingeniører-glasvaeg
nordic it rental-glasvaeg
bunker one-reference
reference-lægeklinik glasvæg

Virksomhed og New Yorker vægge

For virksomheder bliver vores New Yorker-vægge gradvist mere efterspurgte. Her benyttes væggene til at skabe det stilfulde og kvalitetssikre førstehåndsindtryk til virksomhedens kunder, hvor lysindfald og atmosfæren er med til at skabe rammerne om et produkt, så det ses i dets rette element.

Pulverlakering og fugtbehandling

Pulverlakering og fugtbehandling sørger for, at levetiden på vores produkter ikke sænkes, selvom de udsættes for fugtpåvirkning. Mange leverandører gør ikke opmærksomhed på denne del og det er alfa-omega, at New Yorker væggen behandles ved brug i fugtige områder.

New Yorker Vægge til showroom

New Yorker væggene giver jer en mulighed for at give en elegant fremvisning af jeres produkt samtidig med, at de rent praktisk kan bruges til at opdele forskellige kollektioner af jeres showroom eller mødelokale uden, at kunden mister overblik, eller at I må gå på kompromis med lysindfald.

New Yorker Væg til kontorfællesskab

Udover at kunne præsentere produkter bedre, bruges New Yorker vægge også i kontorfællesskaber, hvor lyset og luftigheden giver en mere åben arbejdsplads, et mere behageligt arbejdsmiljø og ultimativt mere produktive medarbejdere.

Industrielt touch til indretningen

Med en specialdesignet New Yorker væg tilføres et industrielt touch til indretningen, og det giver mulighed for at skabe noget helt unikt. Vi har opsat hundredevis af glasvægge og ser frem til, at hjælpe dig med den rigtige løsning.

Støjdæmpende og flot løsning

Selv i et større rum, kan en New Yorker væg opstilles, så den giver en støjdæmpende effekt og skaber de rigtige rammer i et ethvert rum. New Yorker vægge skaber en super kontrast til alle typer af boliger. Hold dig ikke tilbage, men kontakt os i dag og hør om mulighederne.

Se vores kunders New Yorker løsninger

Du kan se et udpluk af vores leverede løsninger i vores galleri, som du finder ved at klikke på knappen herunder.

Skræddersyet New Yorker Væg

Uanset om I ønsker små eller store ruder, dobbelt- eller enkeltdør eller en helt anden design idé. Så går vi langt for at skabe netop det, I leder efter. Med en New Yorker væg er mulighederne uendelige, og det er kun fantasien, der sætter grænser.

Skitsering og præcis opmåling

Vælger du at arbejde videre med os, så udformer vi de endelige produktskitser, og vores smede vil komme ud og måle præcist op, inden produktionen påbegyndes. Så snart vi har New Yorker væggen klar, sørger vi yderligere for både levering og montering hos dig.

Vi har hjulpet mange private kunder

Vi har hjulpet mange private kunder med vores skræddersyede produkter. En New Yorker væg i dit hjem kan bruges til mange ting, herunder en eksklusiv rumopdeling, hvor det rå udtryk kan være en perfekt kontrast til resten af din indretning eller være en del af et gennemført industrielt look. Du kan se billeder på Instagram eller Facebook.

New Yorker Væg der holder en livstid

En New Yorker Væg fra Glasvaeg.dk er produceret specielt til dig. Produceres i stål, som kan pulverlakeres i et utal af farver, så den passer perfekt til resten af din indretning. Du er garanteret et uopslideligt produkt, du kan have glæde af i en livstid.

New Yorker Væg med støjdæmpning

New Yorker væggen er yderst brugbar til støjdæmpning. Vores kunder har brugt dem til at afskærme stuen fra den gang, hvori børneværelserne er. Det er en let og elegant måde at dæmpe støj, uden visuelt at lukke fuldstændig af, som en gipsvæg eller betonvæg ville gøre det.

Vi har hjulpet mange erhvervskunder

Vi har hjulpet mange virksomheder med løsninger til både kontorer, mødelokaler og showrooms. Hos Glasvaeg.dk leverer vi løsninger af høj kvalitet og vores erhvervskunder vil alle anbefale os til andre. Industriet look med en fantastisk kontrast. Du kan læse flere af vores anmeldelser på Google og Trustpilot.

Google anmeldelser
4.9
Facebook anmeldelser
5.0
27 19 14 19
Beregn pris