New Yorker Væg på special mål i stål og jern

New Yorker Væg på special mål

Få en New Yorker væg til din bolig, som er unikt tilpasset ud fra din stil boligs stil og indretning. Skråvægge, fugtige områder, eller snævre hjørner er ingen hindring. Vi producerer alle vores New Yorker vægge på vores eget danske værksted og derfor kan vi hurtigt og effektivt lave det for dig.

Vi klarer alt fra laseropmåling til montering

Vi har mange års erfaring og vil rådgive dig til det bedste valg. Vi sikrer at målene er korrekt, producerer en 3D tegning af løsningen inden vi begynder produktion og klarer monteringen, så du ikke behøver at tænke på andet end at nyde din nye New Yorker væg.

Lysindfald, kontrast og åbenhed med New Yorker væg

New Yorker væggen giver dig en lang række fordele kontra en gips eller betonvæg. Du får lysindfald, åbenhed i boligen, væggen fjerner unødig støj. Vi har mulighed for at lave en New Yorker væg alle steder i din bolig. Vi har alle typer glas og kan lave designet i den stil, som du ønsker det.

Hvad koster en New Yorker væg?

Prisen på en New Yorker væg udregnes ud fra kvadratmeter, håndtag, glas, døre og lakering. Ønsker du at beregne prisen på din New Yorker væg? kan du bruge vores prisberegner ved at indtaste mål og vælge dine ønsker i forhold til dørtype, håndtag, lakering og størrelse.

Virksomhed og New Yorker vægge

For virksomheder bliver vores New Yorker-vægge gradvist mere efterspurgte. Her benyttes væggene til at skabe det stilfulde og kvalitetssikre førstehåndsindtryk til virksomhedens kunder, hvor lysindfald og atmosfæren er med til at skabe rammerne om et produkt, så det ses i dets rette element.

Pulverlakering og fugtbehandling

Pulverlakering og fugtbehandling sørger for, at levetiden på vores produkter ikke sænkes, selvom de udsættes for fugtpåvirkning. Mange leverandører gør ikke opmærksomhed på denne del og det er alfa-omega, at New Yorker væggen behandles ved brug i fugtige områder.

New Yorker Vægge til showroom

New Yorker væggene giver jer en mulighed for at give en elegant fremvisning af jeres produkt samtidig med, at de rent praktisk kan bruges til at opdele forskellige kollektioner af jeres showroom eller mødelokale uden, at kunden mister overblik, eller at I må gå på kompromis med lysindfald.

New Yorker Væg til kontorfællesskab

Udover at kunne præsentere produkter bedre, bruges New Yorker vægge også i kontorfællesskaber, hvor lyset og luftigheden giver en mere åben arbejdsplads, et mere behageligt arbejdsmiljø og ultimativt mere produktive medarbejdere.

Industrielt touch til indretningen

Med en specialdesignet New Yorker væg tilføres et industrielt touch til indretningen, og det giver mulighed for at skabe noget helt unikt. Vi har opsat hundredevis af glasvægge og ser frem til, at hjælpe dig med den rigtige løsning.

Støjdæmpende og flot løsning

Selv i et større rum, kan en New Yorker væg opstilles, så den giver en støjdæmpende effekt og skaber de rigtige rammer i et ethvert rum. New Yorker vægge skaber en super kontrast til alle typer af boliger. Hold dig ikke tilbage, men kontakt os i dag og hør om mulighederne.

reference-lægeklinik glasvæg
home-glasvaeg
jbl murer og tømrerfirma
Elite Group
dining six-glasvaeg
damgaard ingeniører-glasvaeg
nordic it rental-glasvaeg
bunker one-reference
reference-lægeklinik glasvæg

New Yorker Væg der skaber kontrast

Det industrielle look med et simpelt og funktionelt design har de seneste år vundet stærkt frem. En New Yorker væg giver et eksklusivt udtryk og et hav af muligheder til både virksomheder og private. Det handler om et råt look, der giver den perfekte kontrast til resten af rummet.

Specialister i New Yorker Vægge

Hos Glasvaeg.dk har vi specialiseret os i at lave New Yorker vægge, som er 100% skræddersyede til vores kunder, og dermed tilpasset præcist det behov, der skal dækkes. Vi har lavet mange New Yorker vægge og rådgiver derfor gerne, så vi sammen kan finde den perfekte løsning til jer.

Skræddersyet New Yorker Væg

Uanset om I ønsker små eller store ruder, dobbelt- eller enkeltdør eller en helt anden design idé. Så går vi langt for at skabe netop det, I leder efter. Med en New Yorker væg er mulighederne uendelige, og det er kun fantasien, der sætter grænser.

Skitsering og præcis opmåling

Vælger du at arbejde videre med os, så udformer vi de endelige produktskitser, og vores smede vil komme ud og måle præcist op, inden produktionen påbegyndes. Så snart vi har New Yorker-væggen klar, sørger vi yderligere for både levering og montering hos dig.

Vi har hjulpet mange private kunder

Vi har hjulpet mange private kunder med vores skræddersyede produkter. En New Yorker væg i dit hjem kan bruges til mange ting, herunder en eksklusiv rumopdeling, hvor det rå udtryk kan være en perfekt kontrast til resten af din indretning eller være en del af et gennemført industrielt look. Du kan se billeder på Instagram eller Facebook.

New Yorker Væg der holder en livstid

En New Yorker væg fra Glasvaeg.dk er produceret specielt til dig. Produceres i stål, som kan pulverlakeres i et utal af farver, så den passer perfekt til resten af din indretning. Du er garanteret et uopslideligt produkt, du kan have glæde af i en livstid.

New Yorker Væg med støjdæmpning

New Yorker væggen er yderst brugbar til støjdæmpning. Vores kunder har brugt dem til at afskærme stuen fra den gang, hvori børneværelserne er. Det er en let og elegant måde at dæmpe støj, uden visuelt at lukke fuldstændig af, som en gipsvæg eller betonvæg ville gøre det.

Vi har hjulpet mange erhvervskunder

Vi har hjulpet mange virksomheder med løsninger til både kontorer, mødelokaler og showrooms. Hos Glasvaeg.dk leverer vi løsninger af høj kvalitet og vores erhvervskunder vil alle anbefale os til andre. Industriet look med en fantastisk kontrast. Du kan læse flere af vores anmeldelser på Google og Trustpilot.

Frederik Hansen
Frederik Hansen
2019-08-22 00:00:00

“Glasvaeg hjalp mig med en flot afskærmning mellem stue og mit åbne kontor. Jeg havde hurtigt et realistisk tilbud, som vi kunne arbejde videre med. Alt i alt en god oplevelse”

Iben Styrbæk
Iben Styrbæk
2020-05-17 00:00:00

Rigtig god kvalitet til en god pris, som ovenikøbet er sindssygt nemt at arbejde med og sætte op. Kæmpe anbefaling herfra!

HVAD KOSTER EN NEW YORKER VÆG?

27 19 14 19
Beregn pris