SMART GLAS

Kontroller dit glas med app, kontakt eller fjernbetjening

SMART GLAS giver dig mulighed for at kontrollere glasset i din bolig ved hjælp af fjernbetjening, kontakt eller app. Ved et enkelt klik bliver glasset matteret 100% og alt gennemsigtighed forsvinder.

Vælg mellem hvid, sort eller grå mattering

SMART GLAS har som udgangspunkt 3 forskellige matteringer, som der frit kan vælges mellem. Du kan vælge mellem hvid, grå eller sort mattering til dit glas. Ønskes der andre farver, så kan det leveres ved større bestillinger.

SMART GLAS løsninger kan bruges inde og udenfor boligen

Glasløsninger med SMART GLAS kan bruges i alle miljøer og våde områder, så du kan både benytte det udendørs og indendørs alt efter behov. Der er utallige muligheder der åbner sig på grund af SMART GLAS.

SMART GLAS i alle størrelser og former

Har du en skråvinkel, en cirkel eller et andet hul der skal udfyldes med en SMART GLAS løsning, så er det en opgave der også kan klares. Der specialskærer på millimetermål og i alle størrelser, så du kan få kontrollere glasset præcis hvor du ønsker det.

smart glas-smart glass-smartglas-smart glass-intelligent glas-matteret glas
smart glas-smart glas dobbeltdør
smart glas-smart glass-smartglas-smart glass-intelligent glas-matteret glas
smart glas-smart glas dobbeltdør

TRUSTPILOT

Slip for gardiner og nysgerrige forbipasserende

Ved installation af det intelligente glas kan du slippe for, at have gardiner i din bolig eller nysgerrige forbipasserende eller naboer. Du kan ved hjælp af ét klik mattere glasset i hele din bolig eller bestemte vinduer. Der er mange problemstillinger, som kan løse positivt ved denne løsning.

2 års garanti på alle glasløsninger

Når du handler med GLASVAEG har du 2 års garanti på din løsning. Det betyder at du kan kontakte os til hver en tid og løse dine eventuelle spørgsmål eller problemstillinger. Vores løsninger er gennemtestet i mere end 100.000 timer og vi leverer kun den bedste glas kvalitet.

reference-lægeklinik glasvæg
home-glasvaeg
jbl murer og tømrerfirma
miinto
dining six-glasvaeg
damgaard ingeniører-glasvaeg
nordic it rental-glasvaeg
bunker one-reference
reference-lægeklinik glasvæg
Google anmeldelser
4.9
×
27 19 14 19
Galleri