Branddøre

branddør-branddøre-brand dør-branddør ei 30-branddør ei 60-branddør ei 90

Branddøre med sikkerhedsklasser

Branddøre er en vigtig del af enhver bygnings sikkerhedsforanstaltninger. Disse døre er specielt designet til at modstå ild og varme i en bestemt periode og forhindre spredning af branden til andre områder af bygningen. Branddøre er klassificeret efter deres modstandsevne over for ild og varme, og de mest almindelige sikkerhedsklasser er EI 30, EI 60 og EI 90.

 

EI 30 og EI 60 branddøre på special mål

En branddør med sikkerhedsklasse EI 30 eller EI 60 kan modstå ild og varme i henholdvis 30 minutter eller 60 minutter som minimum. Dette er normalt tilstrækkeligt i mindre bygninger, hvor evakuering kan ske hurtigt. EI 60-døre er mere modstandsdygtige og kan modstå brand i mindst 60 minutter. Disse døre anbefales normalt til større bygninger eller bygninger med mere komplekse evakueringsplaner. Vi laver EI 30 og EI 60 branddøre på special mål. Kontakt os for mere information.

EI 90 branddøre

EI 90 branddøre er de mest modstandsdygtige døre og kan modstå brand i mindst 90 minutter. Disse døre anbefales normalt til høje bygninger, hvor evakueringsplanerne kan være vanskelige og evakuering kan tage længere tid.

 

Vi har EI 90 branddøre, som automatisk låser og sikrer at en eventuel brand ikke spreder sig. Vi kan lave branddøre på alle mål, uanset højde og længde. Har du brug for hjælp til at måle løsningen op eller lave tegninger? Så er du velkommen til at kontakte os og så skal vi komme med et tilbud. Vi ved at sikkerhed er vigtigt i forbindelse med branddøre og derfor gennemgår vi alt grundigt for, at sikre at alle parter er enige om hvordan løsningen skal ende med at fungere.

Branddøre efter europæiske standarder

Vores branddøre produceres på special mål og overholder uropæiske krav i forhold til sikkerhed. Vores løsninger er testet, godkendt og certificeret i henhold til brandklasserne EI30, EI60 og EI90. 

Vores branddøre er den perfekte løsning til dig, der skal sikre områder i forhold til brand. 

branddør-branddøre-brand dør-branddør ei 30-branddør ei 60-branddør ei 90

58 sider med detaljeret information om vores branddøre

Google anmeldelser
4.9
×
27 19 14 19
Galleri