Om os

Bliv klogere på firmaet Glasvaeg.dk

Idéen bag Glasvaeg.dk

Glasvaeg.dk er en dansk virksomhed med bopæl i Albertslund. Idéen bag Glasvaeg.dk er at levere de flotteste glasvægge og udvikle nye konstruktioner. Vi har et ønske om, at blive Danmarks største leverandør af glasvægge indenfor de kommende år.

Vores inspiration stammer fra USA, hvor vi samarbejder med flere af de førende virksomheder indenfor glas løsninger. Det giver os inspiration og udvikler os til, at blive klogere på at levere de absolut bedste glasvægsløsninger i Danmark. Læs mere om en glasvæg til stuen her.

Det kommende år vil du kunne se meget mere fra Glasvaeg.dk. Vi har en masse fede nyheder på vej og glæder os til, at vise vores løsninger frem. I mellem tiden kan du følge med på vores sociale medier og blive klogere på vores virksomhed.


Vi har vores kunders ryg hele vejen

Vores renomé bygger ikke på kvalitet uden grund. Vi gør rigtig meget for, at levere de absolut bedste glasvægsløsninger, samtidig med at vores fokus er, at give vores dejlige kunder indblik i hele forløbet fra bestilling, produktion og til montering. Indhent et tilbud på glasvæg her.

Det kan være et stort projekt, at få sat nye vægge op eller få glasvæggen præcis hvor det ønskes og derfor sørger vi altid for, at levere en professionel og forståelig service til alle vores kunder.

Vi kommer altid ud og måler op og kigger på din bolig inden vi begynder opsætningen og produktionen af glasvæggen. Det kræver planlægning og koordinering, som er forståelig for begge parter. Vores erfaring gør det nemt for dig, at få opsat en glasvæg i din bolig.


.
.

Derfor skal du have en glasvæg


Hos Glasvaeg.dk leverer vi Danmarks fedeste glasvægge og har gjort det siden 2015. Med en glasvæg kan du dele dine rum op uden, at miste dybde og lys i boligen. Se tidligere opsatte glasvægge her.

Få et industrielt look i din, som skaber en fed kontrast til resten af dit hjem. Vi tilbyder glasvægge til alle typer af rum og boliger.

Har du en fed idé, som vi skal hjælpe med, så kan vi tilpasse unikke løsninger efter dine ønsker. Indhent et tilbud og få mere information.

Skal vi også hjælpe dig?


Beregn din pris nu
Beregn pris
Ring os op