Referencer

Se et udpluk af vores kunders glasvægge

Glade kunder igennem 3 år

Vores kunder har igennem 3 år fået leveret glasvægge til alle ender af landet og vi bliver mødt med et smil, når vi kommer og når vi forlader boligerne, som vi er så heldige at besøge og opsætte glasvægge i.

Vi er rigtig stolte af, at der er så stor interesse for vores glasvægge og at vi gang på gang har lykkelige kunder, som nyder og sender billeder af deres glasvægge med flotte hilsner. Det er sådan vi kan lide, at drive forretning hos Glasvaeg.dk.

Indblik fra produktion til montering

Vi sørger altid for, at give vores kunder indblik i proceduren og give status på leverancen undervejs. Det kan være et stort arbejde, at få opsat en glasvæg og derfor sørger vi altid for, at komme ud og måle op og kigge på alle elementer af opsætningen inden, at vi giver den endelig pris. Bestil et besøg her.

På denne måde sikrer vi både kunde og os selv en pris, som begge parter kan regne med. Det mener vi er den bedste måde, at levere en god og professionel service på.

Se vores kunders glasvægge

.
.

Derfor skal du have en glasvæg


Hos Glasvaeg.dk leverer vi Danmarks fedeste glasvægge og har gjort det siden 2015. Med en glasvæg kan du dele dine rum op uden, at miste dybde og lys i boligen.

Få et industrielt look i din, som skaber en fed kontrast til resten af dit hjem. Vi tilbyder glasvægge til alle typer af rum og boliger. Læs mere om en glasvæg til stuen her.

Har du en fed idé, som vi skal hjælpe med, så kan vi tilpasse unikke løsninger efter dine ønsker. Indhent et tilbud og få mere information.

Skal vi også hjælpe dig?


Beregn din pris nu
Beregn pris
Ring os op