Håndværket

Dansk håndværk i højeste kvalitet

Hos Glasvaeg.dk har vi en vision, om at være Danmarks førende leverandør af glasvægge og lignende skræddersyede løsninger. For at kunne nå dette mål, ved vi, at vi ikke kan gå på kompromis med den kvalitet, vi leverer.

Vores kunder får det de forventer og mere til

Det vigtigste for os er altid, at vores kunder får akkurat det, som de forventer og mere til. Med et altid kritisk blik på vores opgaver, kan vi sikre, at kvaliteten ikke svinger fra produkt til produkt, når vi fremstiller på vores eget værksted. Vi har leveret mere end 200 glasvægge til private og erhverv i hele Danmark.

Forventningsafstemning i fællesskab

Vores håndværk starter allerede i den direkte kommunikation, vi har med dig som kunde. Det er alt afgørende for os, at vi fra starten forventningsafstemmer og i fællesskab finder ud af, hvad der er den bedste løsning for dig.

Produktion kan begynde

Så snart opmålingen er færdiggjort, kan produktionen begynde. Her smedes der kun i stål af høj kvalitet. Vi bruger 35 x 35 mm vinkeljern med 30 mm sprosser, som giver det perfekte finish til vores produkter. Stålrammen sørger for det industrielle look, og er fundamentet for en glasvæg med en livslang levetid.

Fugtbehandling af løsning

Hvis din glasvæg skal være i et vådrum, giver pulverlakering og fugtbehandling dig flere fordele. Det sørger for, at stålet er vandafvisende, let at rengøre og holder en livstid uden at blive misfarvet eller ødelagt.

Glas til dit behov

Når vi er færdige med din ordre, leverer og monterer vi produktet hjemme hos dig. Her får du den sidste vejledning, og vi sørger for, at alt er klar til brug.

 

Hvis du selv vil give dig i kast med monteringen, er du også velkommen til at hente din glasvæg på vores værksted.

Professionel pulverlakering

Hvis du ønsker at få pulverlakeret stålrammen, er dette også en mulighed i et væld af farver. Pulverlakeringen giver glasvæggen en ensartet overflade, den helt rigtige farve og forhindrer samtidig rust. Hvis din glasvæg skal være i et vådrum, giver pulverlakering dig flere fordele. Den sørger for, at stålet er vandafvisende og let at rengøre.

Hvad du får hos Glasvaeg.dk

  • En skræddersyet løsning til din indretning
  • En perfekt finish og et elegant look
  • Produkter i det bedste stål
  • Hærdet, tonet eller termorude-glas
  • Pulverlakering i RAL farver efter dit ønske

Pulverlakering i mange farver

Hos Glasvaeg.dk har vi et stort udvalg af forskellige farver med forskellige type overflade. Du kan helt selv vælge hvordan du vil have din løsning. Du kan vælge blank, mat eller struktureret overflade.

Glas med høj sikkerhed

Vi bruger kun glas af højeste kvalitet og vi sætter vores kunders sikkerhed højt. Alle vores new yorker vægge har specialfremstillede ruder med 2x3mm glas med et tyndt lag folie imellem. Folien tilfører glasset styrke og gør, at det ikke splintrer, hvis det skulle gå i stykker. På den måde er du som kunde sikret ikke at have glasskår alle vegne, hvis glasset går i stykker.

Google anmeldelser
4.9
×
27 19 14 19
Galleri