Glasvæg til terrasse

Glas og terrasser er sammen en sikker vinder

Custom-made glasvæg til din terrasse

Hos Glasvaeg.dk producerer vores smed alle vores glasvægge og vores dygtige tømrer-team står for montage af glasvæggen på eller omkring din terrasse. Vi kan tilbyde glasvægge af alle typer og producere din ønskede glasvæg præcis, som du ønsker den.

Hvilke materialer bruger vi?

Glasvæggen bliver produceret i massivt jern, som sikrer, at glasvæggen holder en menneskealder og ikke ruster. Når glasvæggen er færdig bliver den pulverlakeret i din ønskede farve for, at give glasvæggen et beskyttende lag og for, at få et mere stilrent look og sikre, at den ikke tager i mod fugt eller andet og kan benyttes udendørs.

Vi sikrer den rette placering

Det kan være svært, at beslutte sig om placeringen og derfor er vi med dig hele vejen til, at rådgive til den rigtige beslutning for dig. Du kan finde inspiration fra vores tidligere opsætte vægge under referencer.

Fed kontrast til dit hjem

Med en glasvæg er det muligt, at bevare en åbenhed og skabe en fantastisk atmosfære. Det er en sikker vinder og en rigtig god investering, som er holdbar. Vi garanterer for, at du får mange misundelige blikke fra venner og bekendte, når de ser den unikke kontrast, som en glasvæg giver din terrasse.

Levering og montering af glasvæg

Leveringstiden på glasvæggen afhænger meget af størrelsen, men typisk kan vi levere din glasvæg indenfor 14-21 dage fra produktion til færdigt resultat.

Vores mange års erfaring med opsætninger gør det muligt, at levere og optimere processen og sikre, at du får din glasvæg indenfor en fornuftig fremtid efter bestilling. Indhent tilbud på glasvæg her.

Beregn pris

Indtast ønskede bredde på glasvæg.
Indtast ønskede højde på glasvæg.
Vælg ønskede type dør.
Vælg venligst hvilken type behandling du ønsker.
Hvis du ønsker levering og montering af din løsning.

Priser er vejledende og inkl. moms. Leveringstid er 3-6 uger.

Totalkr.

Hvorfor vælge Glasvaeg.dk

Nemt, gratis og uforpligtende

Indhent tilbud på under 10 sekunder

Unik custom-made glasvæg

.
.

Derfor skal du have en glasvæg


En glasvæg på terrassen eller som væg ud til det fri er en fantastisk løsning, som skaber en fed atmosfære og en åbenhed, som du ikke vil gå glip af. Befind dig i ét med naturen og hav fuld klarhed med en flot glasvæg til terrassen.

Hos Glasvaeg.dk leverer vi Danmarks fedeste glasvægge og har gjort det siden 2015. Med en glasvæg mister du ikke dybde og du får et unikt design med en fed kontrast.

Se flere glasvægge her.

Skal vi også hjælpe dig?


Beregn din pris nu
Beregn pris
Ring os op