Glasvæg til badeværelset

Glasvæg til badeværelse løfter renoveringen til nye højder

Badeværelset er et af de vigtigste rum i din bolig og ikke mindst et af de dyreste at skulle istandsætte eller renovere. Derfor er det afgørende at tage de rigtige beslutninger, så løsningerne er fremtidssikret. En glasvæg til badeværelset er en god mulighed for at få et tidsløst og prætentiøst udtryk. Nogle benytter en glasvæg som bruseniche, mens andre blot ønsker at opdele et større badeværelse med en glasvæg uden at få rummet til at virke mindre.

Få dit badeværelse til at virke større

Badeværelset er som regel et af husets mindre rum og derfor kan der være behov for løsninger, som kan hjælpe med rumfornemmelsen. En muret væg kan være behjælpelig i et vådrum, fordi det er en løsning som holder i mange år. Ulempen ved en sådan mur midt på badeværelset er, at det ødelægger den åbenhed rummet potentielt kunne have. En glasvæg til badeværelset giver derimod det perfekte lysindfald og får rummet til at virke større uden at gå på kompromis med det eksklusive look.

En glasvæg bevarer rummets størrelse og giver et kærkomment lysindfald som du altid har lyst til at byde dine gæster velkommen i.

En glasvæg på badeværelset stiller krav til sikkerheden

Badeværelset er et at husets rum, hvor du oftest går med bare tæer eller uden ret meget tøj på og derfor stiller installationerne høje krav til sikkerheden. Hvis du vælger en glasvæg til dit badeværelse er det derfor vigtigt at glasvæggen er fremstillet med hærdet glas eller 2-lags glas med et tyndt folie imellem. Hvis det nogensinde skulle ske, at en rude bliver smadret undgår du dermed glasskår udover hele flisegulvet, fordi skårene stadig vil blive hængende i folien.

Udover sikret glas skal glasvæggene være forsvarligt boltet til gulvet eller loftet for at sikre, at konstruktionen ikke kan vride sig eller vælte uanset hvad et udsættes for. Sørg altid for, at din glasvæg på badeværelset bliver installeret af en professionel med erfaring på området. I vådrum bør du aldrig gå på kompromis med sikkerheden.

Rengøring af glasvægge på badeværelset

En glasvæg kan kræve mere rengøring for at holde pæn end en almindelig brusekabine. Når det er sagt, så er der mange muligheder for at behandle din glasvæg således at rengøringen let kan klares, selvom den udsættes for gentagen vandpåvirkning. Der findes både nanospray og andre særlige behandlinger, som holder kalk og snavs fra glasvæggen og letter rengøringen.

Metallet er pulverlakeret og fugtbehandlet hvilket sikrer at det ikke tager skade eller ruster. Det kan let overtørres med en skraber og behøver ikke vedligeholdelse.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på glasvægge til badeværelser

Hos Glasvaeg.dk er vi specialister i at fremstille brusenicher, brusedøre og alt indenfor glasvægge til badeværelser. Skal vi hjælpe dig i mål med dit næste badeværelses projekt? Kontakt os allerede i dag og få et uforpligtende tilbud på en glasvæg!

27 19 14 19
Galleri