Virksomheden

Hvad er Glasvaeg.dk?

Glasvaeg.dk er en virksomhed beliggende i Albertslund. Vores eksistensgrundlag er at levere de flotteste glasvægge og konstant udvikle nye konstruktioner til vores kunder. Vores vision er at blive Danmarks største leverandør af glasvægge og lignende skræddersyede løsninger indenfor de kommende år. 

Værksted i Hårlev

På vores smedeværksted i Hårlev fremstilles alle vores ordre til kunder i hele landet. Ved at fremstille alting ét sted, kan vi sikre kvaliteten på vores produkter og altid leve op til vores kunders høje standarder. Du kan læse mere om os på Facebook eller Instagram.

En virksomhed i vækst

Virksomheden er skabt på baggrund af den stigende efterspørgsel på kvalitet og designmæssige færdigheder. Vi laver glasvægge, trapper og andre skræddersyede løsninger, som er tilpasset den enkelte kundes ønsker og behov. Vi har lavet mere end 250 glasvægge til vores altid tilfredse kunder, og vi gør os lige umage hver gang.

Inspiration fra USA

Vi har hentet meget af vores inspiration fra USA, hvor populariteten på glasvægge, også kaldet New Yorker-vægge, de sidste år er eksploderet. Her bidrager en glasvæg til et råt og industrielt look. Du kan læse anmeldelserne af Glasvaeg.dk på Trustpilot.

miljøvenlig indpakning-om glasvaeg-miljøbevidst
plastik nej tak-nej tak til plastik-plastikmærket
27 19 14 19
Galleri