Vinkælder

Vinkælder produceret efter dine ønsker

Vinkælderen er den helt store drøm for de fleste personer med en forkærlighed til vin. En vinkælder i eget hjem er noget helt unikt og vi er klar til at varetage opgaven og give dig den absolut bedste kvalitet og oplevelse, når du skal have en vinkælder i din bolig.

En vinkælder der passer på din vin

Det er vigtigt at passe på de vine, som løbende er blevet samlet og skal passes på. Vi benytter kun professionelt personale med mange års erfaring, som har styr på alt fra temperaturstyringen til designet af din nye vinkælder. Vi sørger for at give dig en fantastisk service og oplevelse.

vinkælder-vinrum-kælder til vin-new Yorker vinrum
vinskab-vin køleskab-vinkælder-vinrum-kælder til vin-new Yorker vinrum
vinskab-vin køleskab-vinkælder-vinrum-kælder til vin-new Yorker vinrum
vinskab-vin køleskab-vinkælder-vinrum-kælder til vin-new Yorker vinrum

Vi kan lave den vinkælder du drømmer om

Du har helt sikkert nogle gode idéer til udformningen af din nye vinkælder og de idéer skal vi naturligvis have med i det endelig resultat. Vi sørger altid for en tæt dialog og god kommunikation, så du som kunde føler dig i trygge hænder lige fra første. Kontakt os og få en pris ved interesse.

3D tegning inden produktion start

Når du går videre med din idé om en vinkælder, så er det første step at vi kommer ud og foretager opmålinger og snakker med dig. Herefter laver vi et eller flere udkast til din nye vinkælder. Inden vi starter en produktion specifikt til din bolig, så er det vigtigt at alle parter er enige.

Vi bruger kun de bedste materialer

Hos Glasvaeg benytter vi kun de bedste materialer og kvalitet er altid vores største fokus. Vi leverer ikke noget, som ikke er 100% i orden. Vi leverer de bedste og mest gennemført vinkældre i Danmark og du vil ikke fortryde, at vælge os som din leverandør af den.

Termoglas og pulverlakerede stålprofiler

Når du skal investere i en vinkælder er det vigtigt, at du får termoglas og kuldeisolerende stålprofiler, som ikke fører den kolde eller varme luft videre til et andet lokale. Vi benytter 30 x 30 mm kuldeisolerende stålprofiler og termoglas fra Allglass i Tyskland på special mål.

Google anmeldelser
4.9
Facebook anmeldelser
5.0
27 19 14 19
Beregn pris