Trappeløsning

Unik trappeløsning i massivt jern med indbyggede glaspartier

Custom-made trappeløsning til din bolig

Hos Glasvaeg.dk producerer vores smed din ønskede trappe. Vi kan producere din ønskede trappe præcis, som du ønsker den.

Hvilke materialer bruger vi?

En trappeløsning hos Glasvaeg.dk laves i massivt jern som sikrer, at trappen holder en menneskealder og ikke ruster. Når trappe er færdig bliver den pulverlakeret i din ønskede farve for, at give trappen et beskyttende lag og for, at få et mere stilrent look og sikre, at den ikke tager i mod fugt eller andet.

Vi hjælper med rådgivningen

Det kan være svært, at beslutte sig om placeringen og derfor er vi med dig hele vejen til, at rådgive til den rigtige beslutning for dig. Du kan finde inspiration fra vores tidligere opsætninger under referencer.

En trappeløsning udover det sædvanlige

Med en trappeløsning i glas og jern får du en helt unik kontrast i dit hjem. Trappen er en investering, som de fleste mennesker synes rigtig godt om og det hiver værdien op i dit hjem, samtidig med at du får en kvalitetstrappe, som holder i århundrede. Vi garanterer for, at du får mange misundelige blikke fra venner og bekendte, når de ser den unikke kontrast, som en trappe løsning fra Glasvaeg.dk giver din bolig.

Levering og monetering af trappe

Leveringstiden på en trappe afhænger meget af størrelsen og ønsket til materialet, samt udformning. Typisk kan vi levere din trappeløsning indenfor 30 dage, hvis alt er tilrettelagt og til færdigt resultat.

Vores mange års erfaring med opsætninger gør det muligt, at levere og optimere processen og sikre, at du får din trappeløsning indenfor en fornuftig fremtid efter bestilling. Indhent tilbud på glasvæg til kontor.

Hvorfor vælge Glasvaeg.dk

Indhent tilbud indenfor 10 sekunder

Custom-made trappeløsning

God rådgivning og planlægning

.
.

Derfor skal du have en trappeløsning


En ny trappe er en stor beslutning, som kræver professionel hjælp og erfaring på området. Vi har i årevis produceret og opsat trapper i utallige af hjem i hele Danmark. Vi brænder for vores håndværk og garanterer dig en fantastisk oplevelse i forbindelse med jeres nye investering i en custom-made trappeløsning. Hos Glasvaeg.dk leverer vi Danmarks fedeste trappeløsning og har gjort det siden 2016. Se vores kunders glasvægge.

Med en trappeløsning fra Glasvaeg.dk får du en unik custom-made trappe med indbyggede glaspartier. Trappen skræddersyes præcis efter jeres ønsker. En trappeløsning i massivt jern, som holder en menneskealder og er fantastisk flot.

Få et industrielt look i din bolig, som skaber en fed kontrast til resten af dit hjem. Vi tilbyder trappeløsning til alle typer af bygninger. Vores trappeløsninger laves unikt til dit hjem og vores smede har mange års erfaring med, at producere trapper.

Inden vi starter produktion vil der blive udført 3D tegninger af trappen, så du kan få en fornemmelse af hvordan trappe vil se ud i din bolig inden, at den rent faktisk monteres.

Har du en fed idé, som vi skal hjælpe med, så kan vi tilpasse unikke løsninger efter dine ønsker. Indhent et tilbud og få mere information.

Skal vi også hjælpe dig?


Beregn din pris nu
Beregn pris
Ring os op