Trappe

Hvad koster en trappe?

Prisen på en trappe afhænger af flere ting. Blandt andet størrelsen, om trappen skal lakeres og monteres af os eller om I selv tager jer af den del. Vi laver altid en tegning inden produktion og sørger for et uforpligtende tilbud til jer.

Håndlavet på vores værksted i Rødovre

En ny trappe kræver professionel hjælp og erfaring på området. Vi har i årevis produceret, tegnet, rådgivet og og monteret flere hundrede custom-made metal trapper. Vi leverer håndværk af dansk kvalitet igennem flere års erfaring.

Trappe i kvalitet med industrielt look

Industrielt look og med et strejf af New York. Vores trapper er af dansk høj håndværksmæssig kvalitet og produceres på vores værksted i Rødovre, hvor vi hver dag producerer unikke trapper til vores dejlige kunder rundt omkring i landet.

Designmæssig kontrast

Vores løsninger har til formål at skabe en fantastisk designmæssig kontrast mellem flotte farver og det rå industrielle look. Glasvaeg.dk hjælper dig med at finde den rette trappe, som dækker dit behov for dig eller din virksomhed.

Vi kan hjælpe med dit behov

Vi har længe hjulpet virksomheder og private med at tegne de perfekte trapper til det behov der har været. Med en trappe fra Glasvaeg.dk får du et fantastisk stykke håndværk, der har sin helt egen kontrast og stil.

Har vi vakt din interresse?

Så kontakt os på 27 19 14 19 eller gå til kontakt os for, at indhente et tilbud. Vi svarer hurtigt tilbage. Du kan også følge med på de sociale medier. Vi er dagligt aktive på Instagram og Facebook, så følg gerne med.

Google anmeldelser
5.0
Facebook anmeldelser
5.0
27 19 14 19
Beregn pris