Træ terrasser efter dine ønsker

Træ terrasser til alle typer haver og i alle former, størrelser og farver. Kun Terrasser har lavet mere end 20.000 kvadratmeter træ terrasser og har stor erfaring med unikke og skræddersyede træterrasser til deres kunder. Der kan tilpasses træterrasser til små og store haver. En træ terrasse er en fantastisk måde at udnytte pladsen i din have. Terrasser kan tilpasses enhver have, størrelse og form. De fleste haver har plads til en terrasse, selv om den er lille. En terrasse er et perfekt sted at nyde sommerdagene eller afholde aftener med vennerne.Terrasser findes i mange forskellige stilarter, farver og materialer. Du kan få en traditionel træterrasse eller vælge et mere moderne udtryk.

Terrasser er ikke kun forbeholdt sommerhusene – de fleste haver har plads til en terrasse, selv om den er lille. Du kan finde inspiration til, hvordan du vælger den helt rigtige terrasse til din have på Kun Terrasser hjemmeside. Her kan du også se billeder af de mange træ træterrasser de har lavet for kunder.

Kun Terrasser har lavet mere end 20.000 kvm træ terrasser

Kun Terrasser har lavet mere end 20.000 kvadratmeter træterrasser og har stor erfaring med unikke og skræddersyede træterrasser til deres kunder. De kan tilpasse træterrasserne til små og store haver. Hvis du ønsker en træterrasse i din have, så er Kun Terrasser et godt sted at starte. De har mange forskellige typer af træterrasser, og kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige til din have. Du kan læse mere om deres services på deres hjemmeside.

Har du brug for inspiration til, hvordan du kan få en unik terrasse i din have? Så besøg Kun Terrasser eller kontakt dem på telefon 28 56 28 86 eller mail [email protected].

træ terrasse-træterrasse

27 19 14 19
Galleri