New Yorker Væg Prisberegner

Beregn pris på New Yorker væg i jern

Prisen inkluderer

N

Inklusiv pulverlakering

N

Hærdet sikkerhedsglas

N

Dækker hele Danmark

N

3D tegning og opmåling

Indtast ønskede højde på glasvæg.
Indtast ønskede bredde på glasvæg.
Vælg eller fravælg dørtype.
Vælg ønskede dørhåndtag. Prisen er pr. sæt.
Total kr.

Prisen inkluderer

Pulverlakering
3D tegning
Hærdet sikkerhedsglas
Laseropmåling

Hvad koster en glasvæg?

De seneste år er glasvægge og lignende designmæssige løsninger steget i popularitet. Med mange udbydere på markedet, kan det som forbruger være svært at vælge den rigtige leverandør.

 

Hos Glasvaeg.dk vil vi gerne give dig indsigt i prissætningen bag vores løsninger. Du kan derfor beregne din New yorker væg pris i beregneren ved, at indtaste dine mål og vælge dine ønsker.

 

Konkurrencen i branchen kan vanskeliggøre det at gennemskue prisen på en glasvæg. Priserne svinger fra udbyder til udbyder – blandt andet fordi der selvsagt er forskel på skræddersyet håndværk og delvise gør-det-selv-løsninger. Se blandt andet vores anmeldelser på Trustpilot.

 

Fortæl om dine behov og få en pris

Fortæl om dine behov og få en nøjagtig pris. Mulighederne er uendelige, når new yorker vægge bruges som en designmæssig finesse i boligindretninger. Af samme årsag er det vigtigt, at man som forbruger ved, hvilke behov en glasvæg skal opfylde.

Hvilke behov skal din glasvæg opfylde?

Inden du vælger din glasvæg, kan det godt betale sig at gøre sig klart, hvad din glasvæg skal kunne. Ønsker du for eksempel at skabe et bedre naturligt lysindfald i et rum, skal du måske undgå farvet glas.

 

Farvet glas i en skillevæg kan ende med at blive en hel kunstnerisk mosaik.

Vi har utallige valgmuligheder i form af lakering, så din glasvæg kan få det helt rigtige look og den rigtige farve til din bolig.

 

En glasvæg til badeværelset skal måske til gengæld have matteret glas og rammen skal naturligvis være rustfri så den kan modstå gentagen vandpåvirkning. Vi sørger altid for, at pulverlakere løsninger i fugtige områder. Følg os på Facebook eller Instagram.

 

Beregn din New Yorker væg pris

Når du skal beregne prisen på din New Yorker væg, så er det vigtigt at ud måler korrekt. Når du har målt op, så kan du indtaste bredde og mål i beregneren og vælge dine ønsker og så får du prisen med det samme.

Beregn din New yorker væg pris i beregneren herover.

Enkeltdør

Dobbeltdør

Skydedør

Messing håndtag

Korrekt opmåling til glasvæg

Er du ikke super ferm med en målestok, kan det måske være en god idé, at få professionelle håndværkere på sagen. Hvis gulvet hælder bare en anelse eller måske endda bølger.

 

Er der ikke taget højde for dette ved opmålingen, kan det i værste fald betyde at glasvæggen ikke kan komme ind på plads, og arbejdet kan være spildt. Vurder derfor altid, om besparelsen på selv at måle op, er det værd. Vi anbefaler altid, at lade os komme ud med laser opmålingsudstyr.

Hvilke parametre kan påvirke prisen?

Der er mange parametre, som leverandører af glasvægge skal tage højde for, når de laver et tilbud til dig. Prisen på en glasvæg afhænger således ligeså meget af håndværket og servicen som af materialerne i sig selv.

 

Jern og glas er ikke de dyreste materialer i denne verden. Godt håndværk er til gengæld noget, der i mange tilfælde godt kan betale sig at give nogle penge for. Glasvægge består i høj grad af præcisionsarbejde, og det perfekte resultat er lavet ned til millimetermål.

Levering og montering af glasvæg

Jern og hærdet glas kan gøre en glasvæg uhyre tung og svær at håndtere, og derfor skal der som regel mere end én mand til at bære den og stå for monteringen.

 

Det kan derfor være udslagsgivende for prisen, hvor og hvordan du bor. Især etagen har betydning for prisen, da der skal benyttes kran til at løfte glasvæggene i visse tilfælde. Kontakt os og få en nøjagtig pris på din ønskede løsning.

Glasvæggens funktion

Vigtigt er det også at vurdere, om det er nødvendigt for glasvæggens funktion, at der er monteret termoruder, eller om almindeligt glas er tilstrækkeligt. 

 

Det er vigtigt, at gøre sig overvejelser om løsningen inden produktion. Alt sammen overvejelser du bør gøre dig, før du modtager et tilbud på en glasvæg – for en glasvæg, der ikke opfylder det behov, den var tiltænkt, kan ende med at være penge lige ud ad vinduet.

Se vores kunders New Yorker løsninger

Du kan se et udpluk af vores leverede løsninger i vores galleri, som du finder ved at klikke på knappen herunder.

Camilla Gram Johansen
Camilla Gram Johansen
2020-08-13 00:00:00

Vi har fået monteret 2 LÆKRE glasvægge i New Yorker-stilen til vores bruseniche. Glasvæg har været meget imødekommende overfor vores ønsker og de kom også med gode råd med på vejen. Vi havde lige en flækket fuge efter første besøg - men det er noget der kan ske, da det hele giver sig. Glasvæg kom så hurtigt de kunne og fiksede det uden nogle problemer - endda med beskeden om, at hvis der var noget igen, skulle jeg bare ringe direkte til “fugemanden”.Fantastisk service hele vejen igennem - kan kun anbefales! 🙂

Christian Mortensen
Christian Mortensen
2020-05-11 00:00:00

Jeg fik en fantastisk service af Jannik fra glasvæg. Vi fik delt vores kontor op med den flotteste glasvæg, det hele ubesværet og hurtigt!!Kan varm anbefale dem:)

reference-lægeklinik glasvæg
home-glasvaeg
jbl murer og tømrerfirma
Elite Group
dining six-glasvaeg
damgaard ingeniører-glasvaeg
nordic it rental-glasvaeg
bunker one-reference
reference-lægeklinik glasvæg
Google anmeldelser
5.0
Facebook anmeldelser
5.0
27 19 14 19
Beregn pris