Prisberegner

Beregn din New Yorker væg pris. Priser vises inkl. moms.

Indtast ønskede bredde på glasvæg.
Indtast ønskede højde på glasvæg.
Vælg ønskede type dør.
Vælg ønskede dørhåndtag. Prisen er pr. sæt.
Vælg om løsningen skal pulverlakeres.
Total kr.

Hvad koster en glasvæg?

De seneste år er glasvægge og lignende designmæssige løsninger steget i popularitet. Med mange udbydere på markedet, kan det som forbruger være svært at vælge den rigtige leverandør. Hos Glasvaeg.dk vil vi gerne give dig indsigt i prissætningen bag vores løsninger. Du kan derfor beregne din New yorker væg pris i beregneren. Her får du en pris med det samme efter, at du har indtastet dine mål og valgt dine ønsker.

 

Konkurrencen i branchen kan vanskeliggøre det at gennemskue prisen på en glasvæg. Priserne svinger fra udbyder til udbyder – blandt andet fordi der selvsagt er forskel på skræddersyet håndværk og delvise gør-det-selv-løsninger. Se blandt andet vores anmeldelser på Trustpilot.

 

Fortæl om dine behov og få en pris

Fortæl om dine behov og få en nøjagtig pris. Mulighederne er uendelige, når new yorker vægge bruges som en designmæssig finesse i boligindretninger. Af samme årsag er det vigtigt, at man som forbruger ved, hvilke behov en glasvæg skal opfylde.

Hvilke behov skal din glasvæg opfylde?

Inden du vælger din glasvæg, kan det godt betale sig at gøre sig klart, hvad din glasvæg skal kunne. Ønsker du for eksempel at skabe et bedre naturligt lysindfald i et rum, skal du måske undgå farvet glas, hvorimod farvet glas i en skillevæg kan ende med at blive en hel kunstnerisk mosaik. Vi har utallige valgmuligheder i form af lakering, så din glasvæg kan få det helt rigtige look og den rigtige farve til din bolig.

 

En glasvæg til badeværelset skal måske til gengæld have matteret glas og rammen skal naturligvis være rustfri så den kan modstå gentagen vandpåvirkning. Vi sørger altid for, at pulverlakere løsninger i fugtige områder. Følg os på Facebook eller Instagram.

 

Beregn din New Yorker væg pris

Når du skal beregne prisen på din New Yorker væg, så er det vigtigt at ud måler korrekt. Når du har målt op, så kan du indtaste bredde og mål i beregneren og vælge dine ønsker og så får du prisen med det samme. Beregn din New yorker væg pris i beregneren herover.

Enkeltdør

Dobbeltdør

Skydedør

Messing håndtag

Korrekt opmåling til glasvæg

Er du ikke super ferm med en målestok, kan det måske være en god idé, at få professionelle håndværkere på sagen. Hvis gulvet hælder bare en anelse eller måske endda bølger.

 

Er der ikke taget højde for dette ved opmålingen, kan det i værste fald betyde at glasvæggen ikke kan komme ind på plads, og arbejdet kan være spildt. Vurder derfor altid, om besparelsen på selv at måle op, er det værd. Vi anbefaler altid, at lade os komme ud med laser opmålingsudstyr.

Hvilke parametre kan påvirke prisen?

Der er mange parametre, som leverandører af glasvægge skal tage højde for, når de laver et tilbud til dig. Prisen på en glasvæg afhænger således ligeså meget af håndværket og servicen som af materialerne i sig selv.

 

Jern og glas er ikke de dyreste materialer i denne verden. Godt håndværk er til gengæld noget, der i mange tilfælde godt kan betale sig at give nogle penge for. Glasvægge består i høj grad af præcisionsarbejde, og det perfekte resultat er lavet ned til millimetermål.

Levering og montering af glasvæg

Jern og hærdet glas kan gøre en glasvæg uhyre tung og svær at håndtere, og derfor skal der som regel mere end én mand til at bære den og stå for monteringen.

 

Det kan derfor være udslagsgivende for prisen, hvor og hvordan du bor. Især etagen har betydning for prisen, da der skal benyttes kran til at løfte glasvæggene i visse tilfælde. Kontakt os og få en nøjagtig pris på din ønskede løsning.

Glasvæggens funktion

Vigtigt er det også at vurdere, om det er nødvendigt for glasvæggens funktion, at der er monteret termoruder, eller om almindeligt glas er tilstrækkeligt. 

 

Det er vigtigt, at gøre sig overvejelser om løsningen inden produktion. Alt sammen overvejelser du bør gøre dig, før du modtager et tilbud på en glasvæg – for en glasvæg, der ikke opfylder det behov, den var tiltænkt, kan ende med at være penge lige ud ad vinduet.

Bedømmelse
5

Anmeldelse af Astrid Landert

Virkelig en god oplevelse! Super professionelt og flot håndværk. Kvaliteten er bare i orden! Alle pengene værd.

27 19 14 19
Beregn pris