Glasvæg til stue

Få et nyt rum i stuen uden, at miste lysindfaldet.

Custom-made glasvæg til din stue

Hos Glasvaeg.dk producerer vores smede alle vores glasvægge og vores dygtige tømrer-team står for montage af glasvæggen i din stue.

Vi kan derfor tilbyde glasvægge af alle typer og producere din ønskede glasvæg præcis, som du ønsker den.

Materialet er kvalitet

Glasvæggen bliver produceret i massivt jern, som sikrer, at glasvæggen holder en menneskealder og ikke ruster.

Når glasvæggen er færdig bliver den pulverlakeret i ønskede farve for, at give glasvæggen et beskyttende lag og for, at få et mere stilrent look med en pænere overflade. Vores glasvægge leveres normalvis med 10 mm hærdet glas, som er flere gange stærkere en normalt glas og har en bedre holdbarhed.

Vi sikrer den rette placering

Det kan være svært, at beslutte sig om placeringen af din glasvæg og derfor er vi med hele vejen til, at rådgive dig til den rigtige beslutning.

Der er rigtig mange muligheder med en glasvæg. Den er fleksibel og kan tilpasses alle steder i din stue. Du kan finde inspiration og se vores kunders glasvægge her referencer.

Bevar lysindfaldet og få et nyt rum

Med en glasvæg er det muligt, at bevare lysindfaldet, selvom der laves et nyt rum og det skaber dybde og optimerer dine kvadratmeter i stuen.

Vi garanterer for, at du får mange misundelige blikke fra venner og bekendte, når de ser den unikke kontrast, som en glasvæg giver din stue.

Levering og montering af glasvæg i stue

Leveringstiden på din glasvæg afhænger meget af størrelsen du ønsker og om der skal opføres gipsvæg til, at give den rigtige effekt til glasvæggen.

Typisk kan vi levere din glasvæg indenfor 14-21 dage fra produktion til færdigt resultat. Det afhænger dog af ønskerne omkring placeringen, da der ofte skal laves en gipsvæg for, at skabe den rigtige effekt. Indhent et tilbud og få mere information.

En glasvæg er en investering

Vores mange års erfaring med opsætninger af glasvægge i stuer gør os effektive og vi kan derfor også holde en fornuftig og fair pris på vores glasvægsløsninger.

En glasvæg er en investering, som optimerer din bolig og giver dig mulighed for, at få et nyt rum uden, at lukke af for lyset.

Beregn pris

Indtast ønskede bredde på glasvæg.
Indtast ønskede højde på glasvæg.
Vælg ønskede type dør.
Vælg venligst hvilken type behandling du ønsker.
Hvis du ønsker levering og montering af din løsning.

Priser er vejledende og inkl. moms. Leveringstid er 3-6 uger.

Totalkr.

Derfor skal du vælge Glasvaeg.dk

Indhent tilbud og få svar indenfor 12 timer

Over 150 leverede glasvægge i Danmark

Håndlavede glasvægge i kvalitet

.
.

Derfor skal du have en glasvæg i din stue


For det første er en glasvæg en fantastisk investering, som vil hive værdien op på din i forvejen super fede bolig. Det rå og rustikke har meget det helt store i 2018 og det vil fortsætte. Glasvæggen er super fed til, at skabe en ny kontrast til stuen. Det er især populært med opsætning af glasvæg mellem køkken og stue, så der er mulighed for, at lukke lyden.

Bevar samtidig åbenheden og gennemsigtigheden til, at holde øje med børn eller følge med i et andet rum samtidig. Med en glasvæg kan du dele dine rum op uden, at miste dybde og lys i boligen.

Du får med en glasvæg et industrielt look i din bolig, som skaber en fed kontrast. Vi kan lave den fedeste glasvæg til din stue!.

Har du en fed idé, som vi skal hjælpe med, så kan vi tilpasse unikke løsninger efter dine ønsker. Indhent et tilbud og få mere information.

Skal vi også hjælpe dig?


Beregn din pris nu
Beregn pris
Ring os op