Glasvæg til kontor

Isoler lyden og behold åbenheden på kontoret

Custom-made glasvæg til kontoret

Få en unikt produceret glasvæg til kontoret. Vi tilpasser størrelsen, farven og detaljerne præcis efter jeres indretning. Glasvaeg.dk producerer vores smed alle vores glasvægge og vores dygtige tømrer-team står for montage af væggen i din stue. Vi kan derfor tilbyde glasvægge af alle typer og producere din ønskede glasvæg præcis, som du ønsker den.

Hvilke materialer bruger vi?

Glasvæggen bliver produceret i massivt jern, som sikrer, at glasvæggen holder en menneskealder og ikke ruster. Når glasvæggen er færdig bliver den pulverlakeret i din ønskede farve for, at give glasvæggen et beskyttende lag og for, at få et mere stilrent look.

Vi isætter 10 mm lydisolerede glaspartier med lydisolerende folie, som sikrer at lyden ikke går igennem glasvæggen, men samtidig bevarer i åbenheden på kontoret. Det er en fantastisk oplevelse, at føle åbenheden og kunne skærme lyden af.

Vi sikrer den rette placering

Det kan være svært, at beslutte sig om placeringen og derfor er vi med dig hele vejen til, at rådgive til den rigtige beslutning for dig. Du kan finde inspiration fra vores tidligere opsætte vægge under referencer.

Lys, dybde og kontrast til kontoret

Med en glasvæg er det muligt, at bevare lysindfaldet og skærme lyden af, men samtidig skabe dybde og optimerer dine kvadratmeter på kontoret. Vi garanterer for, at du får mange misundelige blikke fra venner og bekendte, når de ser den unikke kontrast, som en glasvæg giver dit kontor.

Levering og montering af glasvæg

Leveringstiden på glasvæggen afhænger meget af størrelsen, men typisk kan vi levere din glasvæg indenfor 14-21 dage fra produktion til færdigt resultat. <

Vores mange års erfaring med opsætninger gør det muligt, at levere og optimere processen og sikre, at du får din glasvæg indenfor en fornuftig fremtid efter bestilling. Indhent tilbud på glasvæg til kontor.

Sikker investering til kontoret

En glasvæg til kontoret er en sikker investering, som til hver en tid vil blive lagt mærke til og hive værdien op i din bolig, såvel som lejemål. Der er simpelthen ingen tilfælde hvor det ikke giver mening, at opdele sit rum med en "usynlig væg".

Beregn pris

Indtast ønskede bredde på glasvæg.
Indtast ønskede højde på glasvæg.
Vælg ønskede type dør.
Vælg venligst hvilken type behandling du ønsker.
Hvis du ønsker levering og montering af din løsning.

Priser er vejledende og inkl. moms. Leveringstid er 3-6 uger.

Totalkr.

Hvorfor vælge Glasvaeg.dk

Nemt, gratis og uforpligtende

Specialister i kontor opsætninger

Unik glasvæg til dit kontor

.
.

Derfor skal du have en glasvæg på kontoret


Du skal have en glasvæg på kontoret til at skabe en behalig atmosfære, som skaber en fed kontrast. Glasvæggen tilpasses 100% dine ønsker og vi glæder os til, at høre fra dig.

Hos Glasvaeg.dk leverer vi Danmarks fedeste glasvægge og har gjort det siden 2015. Med en glasvæg til kontoret kan du bevare åbenheden, men isolerer lyden fra andre rum uden, at miste dybde og lys. Se tidligere opsatte vægge her.

Få et industrielt look i din, som skaber en fed kontrast til kontoret. Vi tilbyder glasvægge til alle typer af kontorer, privat og ervherv.

Skal vi også hjælpe dig?


Beregn din pris nu
Beregn pris
Ring os op