Glasvæg til køkken

Få en unik glasvæg til dit køkken

Custom-made glasvæg til dit køkken

Få en håndlavet glasvæg i massivt jern, som produceres 100% efter dit køkken. Lige fra de små detaljer til monteringen bliver spot-on og vi garanterer for et fantastisk slut resultat. Hos Glasvaeg.dk producerer vores smede alle vores glasvægge og vores dygtige tømrer-team står for montage af væggen i dit køkken. Du kan også læse mere om en glasvæg til stue.

Det kommer til at være helt i orden inden vi forlader din glasvæg i dit nye og smukke køkken. Vi kan tilbyde glasvægge af alle typer og sørge for mange tilvalgsmuligheder, som farver, håndtag, døre, dørlister m.m.

Hvilke materialer bruger vi?

Glasvæggen bliver produceret i massivt jern, som sikrer, at glasvæggen holder en menneskealder og ikke ruster. Når glasvæggen er færdig bliver den pulverlakeret i din ønskede farve for, at give glasvæggen et beskyttende lag og for, at få et mere stilrent look og sikre, at den ikke tager i mod fugt eller andet.

Vi laver stort set altid mat-sort lakering, da det er meget populært. Dog er der også muligheder, som off-white, metal og grå. Ruderne er lavet af 10 mm hærdet glas, som er stærkere end almindelig glas og ikke splintrer, hvis en rude går i stykker. Det er nemt at udskifte en rude, hvis uheldet er ude og vores folie sørger for lysisolering og endnu bedre holdbarhed.

En fed kontrast til dit køkken

Med en glasvæg i dit køkken får du en unik atmosføre, som giver dig et industrielt look og giver dig en følelse af New York i dit køkken. Samtidig med denne fantastiske oplevelse bevares lysindfaldet og der kan bevares åbenhed, men samtidig lukkes af for støj. Vi garanterer for, at du får mange misundelige blikke fra venner og bekendte, når de ser den unikke kontrast, som en glasvæg giver dit køkken. Indhent tilbud på glasvæg her.

Levering og montering af glasvæg

Leveringstiden på glasvæggen afhænger meget af størrelsen, men typisk kan vi levere din glasvæg til dit køkken indenfor 14-21 dage fra produktion til færdigt resultat.

Vores mange års erfaring med opsætninger i køkkener gør det muligt, at levere og optimere processen og sikre, at du får din glasvæg indenfor en fornuftig fremtid efter bestilling og får den monteret præcis, som du ønsker den uden fejl.

Vi sikrer den rette placering

Det kan være svært, at beslutte sig om placeringen og derfor er vi med dig hele vejen til, at rådgive til den rigtige beslutning for dig. Du kan finde inspiration fra vores tidligere opsætte vægge under referencer.

Beregn pris

Indtast ønskede bredde på glasvæg.
Indtast ønskede højde på glasvæg.
Vælg ønskede type dør.
Vælg venligst hvilken type behandling du ønsker.
Hvis du ønsker levering og montering af din løsning.

Priser er vejledende og inkl. moms. Leveringstid er 3-6 uger.

Totalkr.

Hvorfor få en glasvæg?

Custom-made til dit køkken

Sikker investering, som holder værdi

Få et 50% federe køkken

.
.

Derfor skal du have en glasvæg i dit køkken


Det er en fantastisk investering, som du vil nyde fra dag et og som aldrig vil tabe værdi. Glasvæggen kan opsættes mellem køkken og stue, så der kan lukkes af for støj, men samtidig bevare åbenheden og dybden i boligen.

Hos Glasvaeg.dk leverer vi Danmarks fedeste glasvægge og har gjort det siden 2015. Med en glasvæg kan du dele dine rum op uden, at miste dybde og lys i boligen. Indhent et tilbud og få mere information.

Få et industrielt look i din, som skaber en fed kontrast til resten af dit hjem. Vi tilbyder glasvægge til alle typer af rum og boliger.

Har du en fed idé, som vi skal hjælpe med, så kan vi tilpasse unikke løsninger efter dine ønsker. Indhent et tilbud og få mere information.

Skal vi også hjælpe dig?


Beregn din pris nu
Beregn pris
Ring os op