Glasvæg til badeværelse

Giv dit badeværelse en unik atmosfære

Custom-made glasvæg til dit badeværelse

Få en håndlavet glasvæg til dit badeværelse. Hele glasvæggen skræddersyes til dig personligt helt ned til mindste detaljer. Hos Glasvaeg.dk producerer vores smed alle vores glasvægge og vores dygtige tømrer-team står for montage af væggen på dit badeværelse. Vi elsker at være kreative og er altid friske på, at imødekomme nye og kreative idéer.

Materialer i kvalitet

Glasvæggen bliver produceret i massivt jern, som sikrer, at glasvæggen holder en menneskealder og ikke ruster. Når glasvæggen er rå-produceret bliver den pulverlakeret i din ønskede farve, som kan være hvid, grå eller sort.

Vi sørger for montagen

Vi sørger for en professionel montering, som er inklusiv i din pris. Dette gør vi som en service for at sikre et ordentligt resultat og din sikkerhed for et resultat, som du er 100% tilfreds med. Der er nogle ting, som skal være i orden i forbindelse med montering på badeværelser.

Der må ikke rende vand under eller ved siden af og den skal monteres korrekt. Derfor er vi selvfølgelig med dig hele vejen til, at bruge vores erfaring til at give dig et fantastisk resultat. Du kan finde inspiration fra vores tidligere opsætte vægge under referencer.

Fed kontrast til badeværelset

En glasvæg er en sikker vinder på et badeværelse. Det er industrielt og giver et fedt pust af energi til et badeværelse uanset hvordan resten ser ud. Det er en sikker investering, som ofte trækker en boligværdi op, da der er meget fokus på pæne badeværelser.

Med en glasvæg er det muligt, at bevare lysindfaldet fra begge sider af rummet og væggen skaber åbenhed og gør, at badeværelset virker større. Vi garanterer for, at du får mange misundelige blikke fra venner og bekendte, når de ser den unikke kontrast, som en glasvæg giver dit badeværelse.

Levering og montering af glasvæg

Leveringstiden på glasvæggen afhænger meget af størrelsen, men typisk kan vi levere din glasvæg indenfor 14-21 dage fra produktion til færdigt resultat.

Vores mange års erfaring med opsætninger gør det muligt, at levere og optimerer processen og sikrer, at du får din glasvæg monteret professionelt og 100% korrekt. Hos Glasvaeg.dk går vi meget op i, at give dig indblik fra ordren placeres og til glasvæggen monteres i dit badeværelse.

Når smeden starter arbejdet får du besked og vi giver dig besked ved færdiggørelse og sørger for montering af vores dygtige tømrer-team, som sørger for en flot montage.

Beregn pris

Indtast ønskede bredde på glasvæg.
Indtast ønskede højde på glasvæg.
Vælg ønskede type dør.
Vælg venligst hvilken type behandling du ønsker.
Hvis du ønsker levering og montering af din løsning.

Priser er vejledende og inkl. moms. Leveringstid er 3-6 uger.

Totalkr.

Hvorfor vælge Glasvaeg.dk

Nemt, gratis og uforpligtende

Få svar indenfor 12 timer

Eksperter i glasvægge til bad

.
.

Derfor skal du have en glasvæg på dit badeværelse


En glasvæg på badeværelset er altid en sikker investering. Du kan nyde din flotte glasvæg og få en åbenhed, som gør dit badeværelse større end du troede var muligt.

Glasvæggen er produceret i massivt jern og behandles, så den kan klare fugt både i ruder og maling. Hos Glasvaeg.dk leverer vi Danmarks fedeste glasvægge til badeværelser og har gjort det siden 2016. Med en glasvæg kan du få opdeling uden, at miste kvadratmeter, dybde og lys.

Få et industrielt look på dit badeværelse, som skaber en fed kontrast til dit ellers super moderne badeværelse. Vi tilbyder dig en unik og håndlavet glasvæg, som bliver tilpasset 100% efter dine ønsker og med nogle nyttige inputs fra vores side. Vi leverer til alle typer af boliger.

Har du en fed idé, som vi skal hjælpe med, så kan vi tilpasse unikke løsninger efter dine ønsker. Indhent et tilbud og få mere information.

Vi giver glasvæggen et beskyttende lag og for, at få et mere stilrent look og sikre, at den ikke tager i mod fugt og vand, så den sikkert kan bruges på badeværelset, hvor der ofte er fugtigt og vådt.

Glasruderne er 10 mm hærdede glasruder, som er stærkere end normalt glas og kan klare høje temperatursvingninger uden, at lade sig påvirke. Det er en vigtig detalje, at huske på et badeværelse.

Skal vi også hjælpe dig?


Beregn din pris nu
Beregn pris
Ring os op