Glasvæg til badeværelse

Glasvæg til badeværelse

Hos Glasvaeg.dk har vi hjulpet mange af vores kunder med at special fremstille en helt unik brusekabine, som er tilpasset netop deres badeværelse. Uanset om du står og mangler en brusevæg, en brusedør eller en komplet bruseafskærmning, er vi leveringsdygtige.

Glasvæg til badeværelse med sikkerhedsglas

Vores brusekabiner tager højde for din sikkerhed, og det er vigtigt for os at give dig et produkt, som ikke kun ser elegant ud, men som du også kan stole på. Vi producerer brusekabiner efter alle kunstens standarder og altid med hærdet glas, som ikke smadrer så let som almindeligt glas.

 

Skulle der ske et uheld, hvor glasset revner, vil hærdet glas ikke gå i tusinde skarpe stykker. Når hærdet glas går i stykker, bliver det siddende og er nemt at fjerne uden, at nogen kommer til skade. Vi leverer hellere det bedste glas og betaler prisen for den høje sikkerhed.

Få dit badeværelse til at fremstå større

En brusekabine af glas får dit badeværelse til at fremstå større og lysere. Med en brusekabine fra os, får du en let og elegant løsning til dit bad. Du bestemmer selv, hvor store ruderne skal være, eller om det blot skal være én stor rude, og naturligvis fås glasset i flere varianter og tykkelser.

Brusekabine der holder en livstid

Hvis du vælger en glasvæg til badeværelset fra Glasvaeg.dk får du et produkt, som holder en livstid. Metal og glas har ingen udløbsdato, og ligeledes gælder det for vores brusekabiner. Stålet, der bruges, pulverlakeres i din foretrukne farve, og det er ikke kun for syns skyld.

 

Pulverlakeringen giver nemlig metallet modstandsdygtighed overfor gentagen vandpåvirkning. Med det, er du sikker på minimalt vedligehold, høj sikkerhed og en uendelig lang levetid på din brusekabine. Derudover sørger vi selvfølgelig for, at få fuget kanter på kabinen, så den er helt tæt.

HVAD KOSTER EN GLASVÆG?

Skriv til os

27 19 14 19
Galleri